Loading

Uw rijervaring is onze zaak

Wij zijn er ongelooflijk trots op dat we onze passie voor auto`s met een uitgelezen gezelschap – onze klanten – mogen delen. Wij stellen alles in het werk om uw rijervaring fantastisch te maken én te houden. Hoe? Ontdek het zelf!

Over ons

Ruim 10 jaar geleden begonnen wij aan onze missie; tweedehands auto's verkopen op een wijze waarop we zelf graag een auto zouden kopen. Transparante prijzen, eerlijke auto's en afspraken die nagekomen worden.
Na ruim tien jaar ervaring staan wij NU als een Alfa Romeo & Mini specialist, bekend die betrouwbare auto's inkopen bij grote erkende dealers. Klanten beschrijven onze manier van communiceren als eerlijk en transparant met een grote dosis vakkennis en passie voor het vak. Vooral onze unieke werkwijze valt bij onze klanten in de smaak.
Samen met onze slimme manier van inkopen zorgt dit voor tweedehands auto's met een zeer scherpe prijs. De prijs die we communiceren is ook daadwerkelijk de prijs die voor de auto betaald wordt. Kosten om een auto rijklaar te maken vinden we namelijk onzin en iets wat gewoon bij een uitstekende service hoort.

Missie

Onze missie - auto's verkopen op een wijze waarop wij zelf graag een auto aanschaffen - is de drijfveer van ons bedrijf. Iedere dag opnieuw streven we er naar top-service aan onze klanten te verlenen en of zij nu een tweedehands auto in het lagere-, midden- of hogere segment aan willen schaffen, is voor ons niet relevant voor de geboden service. Iedereen gelijk behandelen op een wijze waarop we zelf graag behandeld worden, zo omschrijven we onze missie het liefst.

Visie

Vanaf onze allereerste dag als occasiondealer hadden wij een duidelijke visie:

"Koop slim in, hou de kosten laag, zorg voor een excellente service en de mensen komen graag bij je terug."
Dat deze visie succesvol is blijkt uit de vele klanten die inmiddels hun tweede of derde occasion bij ons aangeschaft hebben en ook voor hun toekomstige tweedehands auto al weer hebben beloofd bij ons terug te zullen komen.

Alfa Romeo & Mini

Alfa Romeo, real art on wheels

Al meer dan hondert jaar bouwt Alfa Romeo niet zomaar auto’s. Het merk creëert ze op een unieke manier. Elk model wordt gemaakt vanuit het perspectief zowel de mens als rijervaring en belevenis centraal te stellen. Elke Alfa Romeo is meer dan gewoon een machine. Alfa Romeo is zijn tijd vooruit met steeds de sexy lijnen, made in Italy

Mini, retro & sportiviteit

Het merk Mini bestaat nu uit een hele famillie. Hij is veel groter, sneller, luxer en gespierder geworden. Na meer dan 50 jaar beschikt de Mini nog steeds onmiskenbare looks, kijke maar naar de koplampen en de ronde vormen. De Mini van NU is zijn tijd vooruit, en hij rijdt beter dan ooit. Kom langs bij ons en ervaar het zelf!


 

 
Showroom

Veel van onze tweedehands auto's bevinden zich in onze schitterende showroom aan de Veurseweg 81A te Voorschoten. In deze nette ruimte beschikken wij over alle hulpmiddelen om onze auto's op-en-top af te leveren. Er is bijvoorbeeld een brug aanwezig zodat u de onderkant van de auto zelf kan inspecteren.
Overigens bevinden niet al onze auto's zich in deze showroom en daarom is het maken van een afspraak om een auto te bezichtigen aan te raden om teleurstellingen te voorkomen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de betreffende auto op de dag van de afspraak in de showroom aanwezig is voor uw bezichtiging.

Sponsoring

EAF auto's staat als auto-verkoop-bedrijf midden in de maatschappij en doet dan ook graag iets terug voor de maatschappij. Wij hebben er voor gekozen om meerdere sportverenigingen te ondersteunen middels sponsoring van sportkleding en hebben tevens de hoofdtribune van de Leidse voetbalclub F.C. Boshuizen voorzien van reclameborden.
De teams die wij hebben uitgerust met nieuwe tenues zijn o.a. het zaalvoetbalteam van Voorschoten '97, het vierde elftal van voetbalvereniging V.V. Leiden en voetbalclub Elegantier Boys te Rotterdam.
Interesse in EAF Auto's als sponsor van uw (sport) vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!