Loading

Piet en Lia Baak

Na meer dan 50 jaar hard werken hebben Piet en Lia Baak besloten dat zij de showroom die zij in 2001 hebben gebouwd, per 1 januari 2018 gaan overdragen aan EAF Auto’s.   De tijd is gekomen dat de jonge generatie bestaande uit Ernad, Niels, Ajdin en Renaldo voor een nieuwe dynamiek gaan zorgen. Gezamenlijk zullen wij ons inspannen dat vanuit onze nieuwe werkplaats het de moderne automobilist alsmede onze Alfisti, of het nu gaat over een 105 serie of de nieuwe Gulia aan niets zal ontbreken. Piet en Lia Baak

Occasion kopen bij EAF Auto

Een tweedehands auto kopen doet u niet iedere dag. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat een eventuele miskoop vaak de grootste angst is bij het kopen van een gebruikte auto. U weet immers niet wat er in het verleden met de auto is gebeurd en dit zorgt voor onzekerheid.

EAF Auto's werkt daarom alleen samen met officiële merkdealers en koopt een auto alleen in als de volledige onderhoudshistorie bekend is. Zo garanderen wij onze klanten betrouwbare tweedehands auto's, zodat zij zich niet langer zorgen hoeven te maken of de investering in een gebruikte auto wel de juiste keuze is.
Op onze over-ons-pagina leest u meer over onze unieke manier van in- en verkopen van tweedehands auto's.

  • Kwaliteit

  • Scherpe prijzen

  • Transparant

  • Heldere communicatie

  • Inruil alle merken mogelijk