Scroll

APK

APK

Auto APK in Voorschoten kan bij EAF auto’s. Er is altijd een keurmeester aanwezig om uw auto goed na te kunnen lopen zodat u veilig weer de weg op kunt.

Wist u dat er op APK gebied veel onwetendheid heerst bij zowel de consument als bij veel bedrijven? Iedereen kent het wel, de monteur loopt met een checklist de auto na en als er niets mankeert wat op de checklist staat aangegeven is de auto weer APK gekeurd voor een jaar. Vaak komen er bij ons autobezitters terecht die niet goed geholpen zijn bij bijvoorbeeld een merkdealer die voor een APK keuring ineens torenhoge kosten heeft moeten maken aan iemands auto zonder dit te overleggen. Dit verwacht je natuurlijk niet bij een gewone APK keuring. Ook komt het helaas nog steeds veel voor dat autobedrijven niet grondig naar de auto kijken maar hem liever snel aftekenen zodat ze geld kunnen krijgen voor de keuring.

Bij ons zult u deze praktijken nooit tegenkomen. De APK is een belangrijk moment waarop de auto goed kan worden nagezien op eventuele gebreken die in het belang zijn van uw eigen veiligheid. Wij vinden dat deze veiligheid voorop moet staan als u plezier wilt kunnen hebben van uw auto. Onze keurmeesters zijn goed opgeleid en lopen echt alles na. U zult bij ons daarom nooit voor verrassingen te komen staan zoals een torenhoge rekening achteraf of een slecht gecheckte auto. We overleggen altijd netjes met u als er iets met de auto niet in orde blijkt te zijn.

De meeste auto’s die bij ons in Voorschoten voor APK worden gebracht, worden ook direct voor een onderhoudsbeurt gebracht. Wij verzorgen voor iedereen en voor elk merk auto APK in onze garage in Voorschoten. Bent u op zoek naar een garage waar u snel en deskundig geholpen wordt en komt u uit Voorschoten, Leiden, Wassenaar, Leidschendam of een andere plaats uit de omgeving? Wij verzorgen de APK van uw auto graag voor u. Tevens hebben wij leenauto’s of een haal- en brengservice ter beschikking.

04.
WhatsApp chat