Scroll

Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Naast een mooi gevulde showroom beschikken wij ook over een universele autogarage. In onze garage in Voorschoten kunt u terecht voor alles op het gebied van onderhoud en reparatie. Wist u dat wij tevens gespecialiseerd zijn in de merken Alfa Romeo en Mini? Onze monteurs hebben alle deskundigheid om u te helpen als uw auto kapot gaat of gewoon een onderhoudsbeurt nodig heeft. Wij doen heel veel werk voor mensen uit Voorschoten, Leiden, Wassenaar, Leidschendam en omgeving. Zoekt u een snelle en betrouwbare garage in Voorschoten of omgeving? Dan bent u echt aan het juiste adres!

Als u uw auto bij ons brengt kunnen wij u voorzien van een leenauto. EAF Auto’s is veel concurrerende autobedrijven uit Voorschoten hiermee een grote stap voor. Heeft u geen tijd om uw auto bij ons te komen brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

In onze volledig uitgeruste werkplaats beschikken wij o.a. over diagnose apparatuur zodat wij voordat we gaan repareren altijd een duidelijk en uitgebreid beeld kunnen schetsen van de problematiek aan uw auto of deze problemen mooi op tijd voor kunnen zijn. Naast reparaties en onderhoud aan mechanische delen van uw auto beschikt onze garage in Voorschoten ook over een eigen spuiterij. Dit betekent dat wij ook autoschade(link naar schadeherstel) kunnen herstellen of uw auto in elke gewenste kleur kunnen spuiten. In de spuiterij repareren wij ook optische defecten zoals krassen of plekken waar de lak lelijk is. Of uw auto nu een beurt nodig heeft of u wilt de enige roze Alfa in Nederland? Niets is ons te gek dus om langs in Voorschoten en laat uzelf en uw auto in de watten leggen door onze specialisten.

01.
WhatsApp chat