Scroll

Verkoop

Verkoop

1 U bent toe aan een andere auto? EAF helpt. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Ons assortiment is zeer breed en wij zijn onafhankelijk. We kunnen u dus ook altijd een eerlijk advies geven. Bent u er nog niet uit welke auto bij u past? We kunnen met u meekijken en op basis van uw wensen en behoeftes de perfecte auto voor u zoeken die ook nog eens binnen uw budget past. Wij zijn al jarenlang een toonaangevend bedrijf in Voorschoten en regio Leiden en hebben zeer veel kennis op het gebied van autohandel. Deze kennis en daarbij ons volledig uitgeruste bedrijf komen voort uit passie. Wij hebben passie voor onze klanten en de auto’s die wij verkopen. We gaan daarom ook nèt een stapje verder waar de concurrentie ophoudt. Wilt u bijvoorbeeld op zondag auto’s komen kijken? Geen probleem, wij staan klaar. Zoekt u een bijzondere auto? Geen probleem, die kunnen wij voor u regelen. Heeft u andere specifieke wensen? Wij denken mee.

2 Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier met al veel jaar ervaring op de teller dan is EAF Auto’s uit Voorschoten dé plek om eens een kijkje te komen nemen. Kom op zijn minst eens binnen voor een praatje, de koffie is gratis en onze tijd krijgt u cadeau. Als wij u kunnen helpen is onze dag weer perfect.

3 EAF Auto’s is gespecialiseerd in Alfa Romeo en Mini, van deze merken zult u veel mooie aanbiedingen vinden bij ons in de showroom. Daarnaast leveren wij onafhankelijk alle merken en kunnen wij ook alles repareren als het kapot gaat. Als u bij ons een auto aanschaft dan staan wij altijd voor u klaar als deze auto onderhoud, APK of een reparatie nodig heeft.

03.
WhatsApp chat